foto

Jevgenija Bordzilovskaja

  • nar. 6.12.1961 (58 let)
    Bryansk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tajna kumira
2014 Zdrastě, ja vaš papa!
2012 Astra, ja ljublju těbja
2011 Svaďba po obmenu

TV seriály

2018 Sinička (TV seriál)
Ženščina v sostojanii razvoda (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Operacija Muchabbat (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Zorge (TV seriál)
2016 Iz Sibiri s ljubovju (TV seriál)
Ona sbila ljotčika (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Doroga domoj (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Sladkaja žizň (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Dorogaja moja služanka (E01)
2013 Balabol (TV seriál)
Etaž (TV seriál)
Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
Skalolazka (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Staroje kino (E06)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prigovor (S06E05)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ubijstvo na děsert (S05E01)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Dostojevskij (TV seriál)
2010 Igruški (TV seriál)
Interny (TV seriál)
2009 Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Strela dlja polkovnika (S06E08)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Pautina (TV seriál)
Něnastojaščij polkovnik (S02E02)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Fantazija na dvoich (S03E07)
2007 Vorotily (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky