foto

Jessica

  • nar. 18.4.1989 (30 let)
    San Francisco, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wo shi ma bu li
2016 Na jian feng kuang de xiao shi jiao ai qing

TV seriály

2012 Nanpokhan romance (TV seriál)
2010 O! mai reidi (TV seriál)
2009 Taeheehyekyojihyeoni (TV seriál)
2007 Motmallineun gyeolhon (TV seriál)

Dokumentární

2012 Aiem
1998 Jônetsu tairiku (TV seriál)

Hudební videoklipy

2007 Girls' Generation - Into the New World (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 믹스나인 (TV pořad)
2014 Jesika & Keuriseutal (TV pořad) - mod.
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
Reonning maen (TV pořad)
2008 Paemilliga tteotda (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky