foto

Gabriel Curtiz

  • nar. 16.10.1903
    Budapest, Rakousko-Uhersko
  • zem. 28.10.1985 (82 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Rabín a zloděj
1972 The Doomsday Machine
1965 Mutiny in Outer Space
1961 Comancheros
1959 The Five Pennies
1958 Fräulein
1957 Funny Face
Girl in the Kremlin, The
Příběh Helen Morganové
1956 Death of a Scoundrel
Manhunt in Space (TV film) - a.z.
The Opposite Sex
1955 Interrupted Melody
1954 Egypťan Sinuhet
Když jsem naposledy viděl Paříž
Rhapsody
1953 The Juggler

TV seriály

1967 Mannix (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1959 Border Patrol (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Schaefer Century Theatre (TV seriál)
1951 Hollywood Opening Night (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky