foto

Weaver Levy

  • nar. 14.1.1925
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 8.2.2018 (93 let)
    Murrieta, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Sharkyho mašina
1970 MASH
1969 The Girl Who Knew Too Much
1968 The Wrecking Crew
1963 Young and the Brave, The
1962 Satan nikdy nespí
1961 Flower Drum Song
1958 Jet Attack
1957 27. den
Čínská brána
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
Hold Back the Night
Král a já
The Conqueror
1955 Je krásné lásku dát
1954 Hell and High Water
Prisoner of War
Shanghai Story, The
The Bamboo Prison
1953 Flight Nurse
Forbidden
Mission Over Korea
Odtud až na věčnost
1952 Blackhawk: Fearless Champion of Freedom
Japanese War Bride
Macao
Target Hong Kong
1951 China Corsair
Fixed Bayonets!
I Was an American Spy
Peking Express
1949 Malaya
1948 April Showers
Half Past Midnight
Night Has a Thousand Eyes
1947 Little Mister Jim
Singapore
Tajný život Waltera Mittyho
1946 Dangerous Millions
1945 Betrayal from the East
China Sky
First Yank Into Tokyo
God Is My Co-Pilot
Operace Burma
Prison Ship

TV seriály

1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 No Time for Sergeants (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
China Smith (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace