foto

Dae-woong Jang

  • nar. 16.3.2005 (15 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Goonghab
2017 Haru
2016 Gukgadaepyo 2
Oppa saenggak
2014 Tajja : shinui son
Óda na mého otce
2013 Sowon
2012 5 baekmanbooleui sanai
2011 Mr. aidol
2010 Beseuteuselleo

TV seriály

2015 Noongil (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
Ilpyundanshim mindeulle (TV seriál)
Manyeoeui yeonae (TV seriál)
2013 Miseukoria (TV seriál)
2011 Cheongdamdong salayo (TV seriál)
Jeoljeong (TV seriál)
Maeni (TV seriál)
Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky