foto

Joon-young Jung

  • nar. 21.1.1989 (31 let)
    Jakarta, ostrov Jáva, Indonésie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Oneului yeonae

TV seriály

2016 Maeumeui sori (TV seriál)
2015 Deo leobeo (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
2014 Woonmyungcheoreom neol saranghae (TV seriál)
2013 Monseuta (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 나와 너 (hudební videoklip)
2016 공감 (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 니가 알던 내가 아냐 (TV pořad)
뜻밖의 Q (TV pořad)
2017 정글의 법칙 쿡 아일랜드 (TV pořad)
짠내투어 (TV pořad)
2016 Kkonminam beuromaenseu (TV pořad)
히트메이커 (TV pořad)
2014 별바라기 (TV pořad)
어송포유 3 (TV pořad)
2013 Paesheonwang koria (TV pořad)
2012 슈퍼스타 K 4 (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)
2008 우리 결혼했어요 (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 나와 너 (hudební videoklip)
2016 공감 (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky