foto

Georg Helge

  • nar. 15.11.1910
    Hirschberg (Jelenia Góra, Polsko), Preußen, Německá říše
  • zem. 3.6.2001 (90 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Polizeiruf 110 - Glassplitter (TV film)
1979 Pinselheinrich (TV film)
1978 Fleur Lafontaine
1977 Smrt a zmrtvýchvstání W. Hausmanna (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Der Fensterstecher (TV film)
1975 Případ beze svědků (TV film)
1974 Der Maulheld (TV film)
Geheimprozess Grusinius und andere (TV film)
Haló, taxi ! (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
Sonnensucher
1971 Zwischen Freitag und morgen (TV film)
1968 Der Mord, der nie verjährt
1965 Die Mutter und das Schweigen (TV film)
Nachfolger, Der (TV film)
1964 Das Lied vom Trompeter
1963 Blaulicht - In 24 Stunden (TV film)
Fernsehpitaval - Die Affäre Heyde-Sawade (TV film)
Karbid und Sauerampfer
1962 Blaulicht - Schwarzes Benzin (TV film)
Minna von Barnhelm
Spuk (TV film)
1961 Das Kleid
Die unbekannte Größe (TV film)
Kuttel
1960 Der Henker richtet (TV film)
1959 Těžká zkouška
1958 Der Prozeß wird vertagt
Ein Mädchen von 16 ½
Emilia Galotti
Eskadra Netopýr
Píseň námořníků
1957 Klamání až do soudného dne
Mord an der Grenze (TV film)
Spielbank-Affäre
Tiché blesky
1956 Berlínská romance
Das tapfere Schneiderlein
Falešná karta
Uzdravení
Yvettiny miliony
1955 Ein Polterabend
Letní láska
Lékař z Heilbronnu
Slečna ze Scuderi
1954 Bez přístřeší
Carola Lamberti
Leuchtfeuer
Silnější než noc
Záhadný vrak
1953 Kleine und das große Glück, Das
Nepřemožitelní
1952 Osudy žen
První v cíli
1951 Poddaný
Sekera z Wandsbeku
Stíny nad ostrovy
1949 Kukačky
1947 Wozzeck

TV seriály

1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
In Kost und Logis (E68)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Harras, der Polizeihund (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky