foto

Max Ehrlich

  • nar. 10.10.1909
    Springfield, Massachusetts, USA
  • zem. 11.3.1983 (73 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Reincarnation of Peter Proud, The
1974 Savage Is Loose, The
1972 Z.P.G.
1967 Sail to Glory
1954 The Lie (TV film)

TV seriály

1967 Star Trek (TV seriál)
Jablko (S02E09)
1966 Jericho (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1961 Tallahassee 7000 (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1957 The Court of Last Resort (TV seriál)
1956 Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 Navy Log (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Sure As Fate (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1960 Winston Churchill: The Valiant Years (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1975 Reincarnation of Peter Proud, The - kniha
1961 Naked Edge, The - kniha
1953 The Glass Web - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky