foto

Seung-hyo Lee

  • nar. 5.5.1980 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Hwajeong (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2012 Mooshin (TV seriál)
Poolhawooseu take 2 (TV seriál)
2011 Boolgoolui myeoneuri (TV seriál)
Heeosyo (TV seriál)
Jeoljeong (TV seriál)
Nado, kkot! (TV seriál)
2010 Jeonwoo (TV seriál)
2009 Du anae (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky