foto

Norman Rodway

  • nar. 7.2.1929
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.3.2001 (72 let)
    Banbury, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 A. Hitler
2000 County Kilburn
1999 Vicious Circle (TV film)
1996 Matka noc
The Empty Mirror
1991 The War That Never Ends (TV film)
1989 Král větru
1986 Tai-Pan
1985 A Month in the Country (TV film)
Coming Through (TV film)
1984 Pericles, Prince of Tyre (TV film)
Sakharov (TV film)
1983 Pattern of Roses, A (TV film)
1982 Král Lear (TV film)
1981 Timon Aténský (TV film)
1976 Story of David, The (TV film)
1975 Útočiště
1967 Nikdy nezapomenu jeho jméno
The Penthouse
1965 Campanadas a medianoche
Four in the Morning
1962 Ambush in Leopard Street
Im Namen des Teufels
Quare Fellow, The
The Webster Boy
1961 Johnny Nobody
1959 This Other Eden

TV seriály

1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
1996 Staying Alive (TV seriál)
1993 Extra, Extra, Read All About It (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Young Indiana Jones and the Phantom Train of Doom (S02E11)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Making Out (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
1986 The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Oscar (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Cockles (TV seriál)
Oxbridge Blues (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1981 Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Tycoon (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Intimate Strangers (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
BBC2 Playhouse (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Massingham Affair, The (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Many Faces of... (TV seriál) - a.z.
1982 Playing Shakespeare (TV seriál)
1976 Everyman (TV seriál)
1967 See You at the Pillar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky