foto

Robert Cleaves

  • nar. 7.12.1928
    Massachusetts, USA
  • zem. 9.9.2017 (88 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Death Scream (TV film)
1974 Death Sentence (TV film)
Three the Hard Way
1973 Don't Be Afraid of the Dark (TV film)
1972 Get to Know Your Rabbit
Pursuit (TV film)
Say Goodbye, Maggie Cole (TV film)
1970 Byl jednou jeden lotr
Poslední bojovník
1968 Bullittův případ
Divotvorný hrnec
Project X
Sweet November
Terče
1967 Rození smolaři
1966 S mojí ženou ne!
Znovuzrození
1965 The Third Day
1964 Kisses for My President
1963 Wall of Noise
1962 13 West Street
1961 Susan Slade
The Young Savages

TV seriály

1981 Bret Maverick (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Headmaster (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
It Takes One to Know One (S01E11)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
It's a Man's World (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace