foto

Bella Bruck

  • nar. 11.12.1911
    The Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 5.4.1982 (70 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Scream
1980 Aligátor
The Gong Show Movie
1979 Van Nuys Blvd.
Zákon na pobřeží (TV film)
1978 Detektiv ze San Franciska
1975 Let's Switch! (TV film)
1974 Black Eye
For Pete's Sake
1972 Něco zlého (TV film)
Poslední z vášnivých milovníků
1969 Justine
1968 How Sweet It Is!
Legenda o Lylah Clarové
1967 Divorce American Style
Tammy and the Millionaire
1966 Loď se skleněným dnem
1965 The Loved One
1962 Gypsy

TV seriály

1979 The Facts of Life (TV seriál)
1978 In the Beginning (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Doc (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1973 Lotsa Luck (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Good Morning, World (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
1964 Rodina Addamsova (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
1958 U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace