foto

Stéphane Carrié

  • nar. 21.11.1972 (46 let)
    Paris, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Chérif (TV seriál)
Code d'honneur (S02E04)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
Sans pitié (S03E05)
2014 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Artifices (S02E06)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Rencontres assassines (S01E04)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Le prix de la liberté (S03E08)
Sans relâche (S03E04)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Passé composé (S02E01)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Météore express (S04E02)
2004 Flatmania (TV seriál)
Samantha, oups ! (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2005 Allo T où? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace