foto

Kyeong-in Hong

  • nar. 27.11.1976 (43 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Haepi ero keuriseumaseu
2001 Dalmaya nolja
1997 Anjeunbaengi kkoch
1995 Aleumdaun cheongnyeon jeondaeil

TV seriály

2017 Boiseu (TV seriál)
2013 Dangshinui neuwareu (TV seriál)
Eommaui seom (TV seriál)
Hwansang geotab (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2010 Jeonwoo (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Bulhandang (TV seriál)
2002 Daemang (TV seriál)
2000 Nappeun chingudeul (TV seriál)
Singwigongja (TV seriál)
1999 Wang cho (TV seriál)
1996 1.5 (TV seriál)
Ilgopgaeui sutgarak (TV seriál)
Namja ses yeoja ses (TV seriál)
1995 Jeomeunyiui yangji (TV seriál)
Moraeshigae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky