foto

Adam Walacinski

  • nar. 18.9.1928
    Kraków, Malopolskie, Polsko
  • zem. 4.8.2015 (86 let)
    Kraków, Malopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1981 Na meline (TV film)
1979 Předsunutá hlídka
1978 Smierc prezydenta
Wszyscy i nikt
1975 Dom moich synów (TV film)
Zwyciestwo
1971 Aktorka (TV film)
Diament radzy (TV film)
Pierwsza milosc (TV film)
1970 Prawdzie w oczy
1969 Kierunek Berlin
Kundelek
Ostatnie dni
Sprzedawca fantazji
1968 Fatalista (TV film)
Poczmistrz (TV film)
1967 Gdzie jest trzeci król?
Kochajmy syrenki
Orzeszek
Poradnik matrymonialny
Twarza w twarz (TV film)
Zabijaka (TV film)
Zwariowana noc
1966 Faraon
Lenin v Polsku
1965 Banda
O rety!
1964 Barwy walki
Czarodziejskie wampum
Moj drugi ozenek
Skapani w ogniu
1963 Ostatni kurs
Pamiętnik pani Hanki
Zacne grzechy
1962 Dotkniecie nocy
Dwaj panowie 'N'
O dvou, kteří ukradli měsíc
Tu myslal Diogenes
1961 Historia wspólczesna
Matka Johana od Andělů
Nafta
Odwiedziny prezydenta
Čas minulý
1960 Decyzja
Kolorowe ponczochy
Male dramaty
Ortel
Zobaczymy sie w niedziele
1959 Sygnały
Základna zemřelých
1958 Dezerter
Pigulki dla Aurelii
1957 Pravdivý konec velké války
Spotkania
Zimní soumrak

TV seriály

1970 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Domů (S03E05)
Brána (S03E04)
Tiergarten (S03E03)
další epizody (5)
1969 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Daleká hlídka (S02E08)
Vysoká vlna (S02E07)
Červené dávky (S02E06)
další epizody (6)
1967 Niewiarygodne przygody Marka Piegusa (TV seriál)
1966 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Mořský břeh (S01E08)
Rozcestí (S01E07)
Most (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace