foto

Ji-eun Han

  • nar. 3.6.1990 (30 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gwisineui hyanggi
2018 Changgowl
2017 Jojakdoen dosi
Rieol
Seokjoojeotaek salinsageon
2015 Geukjeokin halootbam
Koinlakeo
2014 Gisooljadeul
Královský krejčí
Soosanghan geunyeo
2010 Gwi

TV seriály

2021 Zamilovaní ve městě (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (9)
2020 Kkondae Intern (TV seriál)
Zamilovaní ve městě (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2019 Melloga chejil (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Keopiya butakhae (TV seriál)
Son (TV seriál)
Uriga mannan gijeok (TV seriál)
2017 Miueodo saranghae (TV seriál)
2016 Aiga dasut (TV seriál)
Anturaji (TV seriál)
2015 Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
Taeyangui doshi (TV seriál)
2014 Bbeoggoogi doongji (TV seriál)
Woonmyungcheoreom neol saranghae (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky