foto

Ulrich Teschner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 In einem Atem
1981 Überblickt man die Jahre (TV film)
1975 Das unsichtbare Visier - Das Rätsel des Fjords (TV film)
Osvobození Prahy
1972 Anfang am Ende der Welt
1971 Karriere
1968 Die Russen kommen

TV seriály

1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Harras, der Polizeihund (TV seriál)

Dokumentární

1979 Der Leutnant von Ulm (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky