foto

Don Houghton

  • nar. 1930
    Paris, Francie
  • zem. 1991

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Sedm zlatých upírů
Shatter
1973 The Satanic Rites of Dracula
1972 Drákula roku 72´

TV seriály

1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1980 Take the High Road (TV seriál)
1979 Sapphire and Steel (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Arabská mozaika (S03E02)
1978 The Doombolt Chase (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zvířený prach (S02E08)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
1969 The Flaxton Boys (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky