foto

Christopher Rowley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1976 Death of a Snowman

Dokumentární

2006 Ponorka U 864
2004 Jekyll a Hyde: Pravdivý příběh (TV film)
Vymítači ďábla: Skutečný příběh (TV film)
2003 True Stories: Robinson Crusoe (TV film)
2002 Moby Dick: The True Story (TV film)
1999 Jacqueline Kennedyová (TV film)
1994 Time Team - Dobové vykopávky (TV seriál)
1982 Běh času (TV seriál)

TV pořady

2009 Námořní konvoj: boj o Atlantik (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace