foto

Yoon-hee Jo

  • nar. 13.10.1982 (38 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Den poté
2015 Joseonmasoolsa
Leokki
2014 Gisooljadeul
2012 Kongmojadeul
2007 Donggeo, dongrak
2004 Pouta války

TV seriály

2019 Sarangeun byutipul insaengeun wondeopul (TV seriál)
2016 Piribooneun sanai (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Peurodyusa (TV seriál)
2014 Wangui eolgool (TV seriál)
2013 Nain : ahob beonui shiganyeohaeng (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2012 Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
2011 Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
2006 Sarangeun amudo monmalryeo (TV seriál)
2004 Baekseol gongju (TV seriál)
2003 Robeu reteo (TV seriál)
2002 Orenji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky