foto

Richard Davies

  • nar. 25.1.1926
    Dowlais, Wales, Velká Británie
  • zem. 8.10.2015 (89 let)
    Conford, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Sněhová královna
1986 The Pyrates (TV film)
1974 Vzpoura mutantů
1973 Steptoe and Son Ride Again
1972 Pod Mléčným lesem
1971 Prosím, pane!
1969 Jaká to rozkošná válka!
1968 Stvořitelé snů
Twisted Nerve
1966 Sky West and Crooked
1964 Práskači
Zulu
1962 Some People
1961 A Fever in the Blood
1955 Night My Number Came Up, The
1951 Zlaté věže
1949 Run for Your Money, A

TV seriály

2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
1997 Dad (TV seriál)
1996 And the Beat Goes On (TV seriál)
1995 Oliver's Travels (TV seriál)
Paul Merton's Life of Comedy (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1993 Boot Street Band, The (TV seriál)
Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
If You See God, Tell Him (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Making Out (TV seriál)
May to December (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1984 Bottle Boys (TV seriál)
Me and My Girl (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Give us a Break (TV seriál)
1982 Whoops Apocalypse (TV seriál)
1980 To Serve Them All My Days (TV seriál)
1979 Žádné zprávy v devět (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Robert's Robots (TV seriál)
Upper Crusts, The (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Please Sir! (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citadel, The (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)
1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace