foto

Pip Donaghy

  • nar. 1944
    Redcar, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Alice in Wonderland (TV film)
1984 1984
The Invisible Man (TV film)
1983 Floating Off (TV film)

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Podzimní příkrov (S01E03)
1995 Out of the Blue (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Underbelly (TV seriál)
1991 Shrinks (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Oliver Twist (TV seriál)
Pickwick Papers, The (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2018 WW1: The Final Hours (TV film)
2005 McLibel
1998 McLibel: Two Worlds Collide
1976 Occupy!
1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky