foto

Matthew Tobin

  • nar. 10.8.1929
    Indianapolis, Indiana, USA
  • zem. 16.7.2008 (78 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Stitches
1981 Force: Five
Twirl (TV film)
1980 Bizoni na tahu
Seduction of Miss Leona, The (TV film)
Tenspeed and Brown Shoe (TV film)
The Dream Merchants (TV film)
1979 Goldie a boxer (TV film)
Real Life
Van Nuys Blvd.
1978 A Family Upside Down (TV film)
Poslední správný chlap (TV film)
V zajetí rytmu
1976 Letní láska
Na černé listině
1971 The Telephone Book

TV seriály

1986 Matlock (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1979 The Ropers (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky