foto

Duane Grey

  • nar. 4.10.1921
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 13.10.2001 (80 let)
    Eugene, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 JFK
1990 Pád do nemilosti (TV film)
1989 Wedding Band
1976 Listopadový plán (TV film)
1972 Loners, The
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
In Name Only (TV film)
Kovboj
Lonely Profession, The (TV film)
1968 The Split
1966 Missile Base at Taniak (TV film) - a.z.
Pevnost mrtvých
Target: Sea of China (TV film) - a.z.
1963 The Raiders
1961 Claudelle Inglish
Second Time Around, The
1958 Cattle Empire
Desert Hell
1957 Domino Kid
House of Numbers
Unknown Terror, The
Zero Hour!
1956 Diane
Female Jungle
Ransom!
Tension at Table Rock
The Black Whip
1955 Dementia
1954 Sign of the Pagan
Trader Tom of the China Seas
1953 Canadian Mounties vs. Atomic Invaders
Jack Slade
Seminole
1952 Back at the Front
Yankee Buccaneer

TV seriály

1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Bearcats! (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace