foto

John Damler

  • nar. 30.4.1919
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 6.6.1984 (65 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Sam Whiskey
1966 The Singing Nun
1963 The Courtship of Eddie's Father
1962 Jak byl dobyt Západ
1961 Ada
Gun Fight
The George Raft Story
1960 Cimarron
Key Witness
Raymie
Subterraneans, The
The Purple Gang
1959 Na sever severozápadní linkou
The FBI Story
1958 Ambush at Cimarron Pass
Cry Terror!
Hell's Five Hours
Legion of the Doomed
Party Girl
The Lost Missile
1957 Chain of Evidence
Gun Battle at Monterey
Last of the Badmen
Man Afraid
1956 Accused of Murder
Den D
Terror at Midnight
While the City Sleeps
1955 Betrayed Women
Hit the Deck
Marauders, The
The Fighting Chance
The Prodigal
1954 Drive a Crooked Road
Když jsem naposledy viděl Paříž
Rose Marie
Sign of the Pagan
Tennessee Champ
The Long Wait
They Rode West
1953 All the Brothers Were Valiant
South Sea Woman
The Charge at Feather River
1952 Atomové město
Francis Goes to West Point
Glory Alley
Holiday for Sinners
It Grows on Trees
The Sellout
1951 I Was an American Spy
Inside Straight
Lupič
No Questions Asked
Vysoký cíl
1950 Dial 1119
1949 Trapped

TV seriály

1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Shane (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Stagecoach West (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Markham (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Bible: Starý zákon (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Annie Oakley (TV seriál)
Captain Midnight (TV seriál)
Climax! (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Dick Tracy (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace