foto

Jimmy Murphy

  • nar. 1935
    Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 P.Ě.S.T.
1973 Poslední americký hrdina
1968 Andělé z pekel
The Banditos
1966 Follow Me, Boys!
Out of Sight
1965 Písečný ptáček
1963 California
Wall of Noise
1960 O'Conner's Ocean (TV film)
Platinum High School
Wake Me When It's Over
1959 Blue Denim
Curse of the Undead
High School Big Shot
Lone Texan
Paratroop Command
1958 A Nice Little Bank That Should Be Robbed
Rally 'Round the Flag, Boys!
Senior Prom
The Last Hurrah
The Perfect Furlough
1957 Delikátní delikvent
Hold That Hypnotist
Jeanne Eagels
Looking for Danger
Rockabilly Baby
Spook Chasers
Tip on a Dead Jockey
1956 Autumn Leaves
Crashing Las Vegas
Gaby
Hot Shots
Někdo tam nahoře mě má rád
The Rack
1955 A Man Called Peter
Cell 2455 Death Row
Džungle před tabulí
Pan Roberts

TV seriály

1983 Whiz Kids (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1966 Jean Arthur Show, The (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1959 Five Fingers (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1956 Wire Service (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Disneyland (TV seriál) - a.z.
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

TV pořady

1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace