foto

Jed Seidel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Hidden in Plain Sight (TV film)
2018 The Boarder (TV film)
2007 Haunting of Sorority Row, The
2001 More, Patience (TV film)

TV seriály

2015 Good Witch (TV seriál)
2012 Don de Alba, El (TV seriál) - původní scénář
Hollywoodské sny (TV seriál)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
2008 Greek (TV seriál)
The Great Cappie (S01E12)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Cradle Will Rock (S02E16)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Drowned Lives (S02E03)
Demon Child (S01E17)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Ghost Bride (S01E10)
Ghost, Interrupted (S01E03)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Lovci jelenů (S01E04)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
1997 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Rampage (S02E19)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Trackdown (S02E05)
Aloha Nash (S01E07)
Javelin Catcher (S01E05)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace