foto

Yvette Kaplan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 (Ne)šťastně až na věky
Arturovo pátrání
1999 Zoey's Zoo (TV film)
1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku

TV seriály

2012 Zack a Kvák (TV seriál)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-Head (TV seriál)
1991 Doug (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Beavis and Butt-head Do Christmas (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace