foto

Jack Mendelsohn

  • nar. 8.11.1926
  • zem. 25.1.2017 (90 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Dennis the Menace (TV film)
1984 Gallavants
1969 Hey, Hey, Hey, It's Fat Albert (TV film)
1968 Žlutá ponorka

TV seriály

2001 Šikula a šikulkové (TV seriál)
2000 Tesák - velký červený (TV seriál)
1997 Zorro (TV seriál)
1996 The Fantastic Voyages of Sinbad the Sailor (TV seriál)
1991 Toxic Crusaders (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
1987 Beverly Hills Teens (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
1986 Dennis - postrach okolí (TV seriál)
1985 Paw Paws (TV seriál)
1982 Meatballs and Spaghetti (TV seriál)
1981 Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
Van Dyke and Company (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1975 Doc (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Hong Kong Phooey (TV seriál)
Partridge Family, 2200 A.D., The (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
1972 The Roman Holidays (TV seriál)
1970 Bubušou (TV seriál)
Will the Real Jerry Lewis Please Sit Down? (TV seriál)
1965 The Beatles (TV seriál)
1960 Shari Lewis Show, The (TV seriál)

TV pořady

1969 The Jim Nabors Hour (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1977 Carter Country (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace