foto

Tobias Engel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Pétain
1990 Vlak do Petrohradu (TV film)
1987 '38
Der Gläserne Himmel
1981 Guérilléra, La
1976 Jaroslaw Dabrowski
1974 Přízrak svobody
1972 Flash Love
1970 Tu imagines Robinson
1968 Le joueur de quilles

TV seriály

2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
V comme vengeance (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 L'Ivresse de la métamorphose (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky