foto

Dean Lopata

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Statečné srdce

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 The Vision

TV seriály

2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Five Spies and a Baby (E06)
2016 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Unknown Caller (S02E15)
The Mystery of the Morning Jog (S02E12)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Maternal Instinct (S02E07)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hřebík do rakve (S09E22)
Únos dědičky (S09E15)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Řezník v autě (S09E03)
Kamarádka v nouzi (S08E16)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Ve spárech tygra (S08E04)
Malý velký muž (S07E10)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Princezna v igelitu (S07E03)
Jezdec na střeše (S06E13)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Svalovec na pláži (S06E03)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Šampion v oleji (S05E09)
Konec kuřecího muže (S05E06)
Kostra na kříži (S04E20)
2005 Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Perversions of Science (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace