foto

Dean Lopata

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 The Vision

TV seriály

2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
5 špiónů a mimino (E06)
2016 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Unknown Caller (S02E15)
The Mystery of the Morning Jog (S02E12)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Maternal Instinct (S02E07)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hřebík do rakve (S09E22)
Únos dědičky (S09E15)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Řezník v autě (S09E03)
Kamarádka v nouzi (S08E16)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Ve spárech tygra (S08E04)
Malý velký muž (S07E10)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Princezna v igelitu (S07E03)
Jezdec na střeše (S06E13)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Svalovec na pláži (S06E03)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Šampion v oleji (S05E09)
Konec kuřecího muže (S05E06)
Kostra na kříži (S04E20)
2006 Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
And the Award Goes to... (E13)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Statečné srdce

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Samotář z přívěsu (S09E24)
Mrtvola ve studni (S09E23)
Hřebík do rakve (S09E22)
další epizody (13)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt gymnastky (S09E11)
Tajemství v konzervě (S09E10)
Rozruch v porotě (S09E09)
další epizody (26)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Spor duše s tělem (S08E09)
Smrt komika (S08E08)
Zakuklenec (S08E07)
další epizody (9)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Perversions of Science (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky