foto

Vinton Hayworth

  • nar. 4.6.1906
    Washington, District of Columbia, USA
  • zem. 21.5.1970 (63 let)
    Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Buick Berle Show, 1954, The - a.z.
1967 Dick Tracy (TV film)
1966 Chamber of Horrors
1964 The Confession
Youngblood Hawke
1963 The Plot Thickens (TV film)
1961 Police Dog Story, The
1960 Spartakus
1956 Great Man, The
Highway Hearing
The Girl He Left Behind
1950 Backfire
1946 Mr. and Mrs. North (TV film)
1945 The Front Page (TV film)
1943 It Ain't Hay
It Comes Up Love
Ladies' Day
The Powers Girl
1942 Behind the Eight Ball
Juke Box Jenny
Junior G-Men of the Air
Mexican Spitfire's Elephant
Pretty Dolly
Pýcha Yankeeů
Sabotér
Spy Smasher
The Mummy's Tomb
There's One Born Every Minute
To the Shores of Tripoli
You're Telling Me
1941 Lucky Devils
New York Town
Playmates
The Mexican Spitfire's Baby
The Saint in Palm Springs
The Stork Pays Off
Tight Shoes
Tillie the Toiler
Žena dvou tváří
1940 Argentine Nights
Cross-Country Romance
Danger on Wheels
Enemy Agent
Framed
Love, Honor and Oh Baby!
Margie
Mexican Spitfire Out West
Millionaires in Prison
Oh Johnny, How You Can Love
1939 Až přijde zítřek
Fixer Dugan
Sued for Libel
That's Right - You're Wrong
The Day the Bookies Wept
1938 A Man to Remember
Blind Alibi
Crime Ring
Fugitives for a Night
Law of the Underworld
Mr. Doodle Kicks Off
Rozmarná žena
Tarnished Angel
This Marriage Business
Vzdušné zámky
Ztřeštěná
1937 China Passage
Danger Patrol
Hitting a New High
Riding on Air
Sea Devils
We're on the Jury
You Can't Buy Luck
1936 Night Waitress
That Girl from Paris
Without Orders
1934 Enlighten Thy Daughter

TV seriály

1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Outcasts (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Hank (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Those Whiting Girls (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
Janet Dean, Registered Nurse (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1951 Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Nash Airflyte Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Stage 13 (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Hands of Murder (TV seriál)
Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
The Silver Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

TV pořady

1951 The Kate Smith Evening Hour (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
1946 Hour Glass (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace