foto

Terence Schreurs

  • nar. 9.5.1976 (43 let)
    Hoorn, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kristen
2014 Cornea
Hartenstraat
2012 De verbouwing
2011 Můj dědeček lupičem
2009 Život v jednom dni
2008 Ver van familie
2007 Ernst, Bobbie en de geslepen Onix
K3 en de kattenprins
2006 Slepá ulička
2005 Boy Meets Girl Stories #1: Smachten (TV film)
2003 Loverboy (TV film)
2002 Polonaise (TV film)
Spagaat

TV seriály

2014 Rechercheur Ria (TV seriál)
2013 Zusjes (TV seriál)
2011 Seinpost Den Haag (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 De meisjes van Thijs (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2004 Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2003 De band (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1987 De band (TV seriál)

Dokumentární

2009 De Punt (TV film)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky