foto

Alpesh Patel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Nanny Surveillance (TV film)
2010 Touch Wood
2003 Truth and Dare

TV seriály

2013 Ghost Mine (TV seriál)
Stalked by a Ghost (TV seriál)
2011 Dead Files, The (TV seriál)
2010 Hledači pokladů na aukcích (TV seriál)

Dokumentární

2017 Ozbrojenci: válečné umění (TV seriál)
2014 Na pokraji Aljašky (TV seriál)
2013 Horské příšery (TV seriál)
2011 Pátrání po Yettim (TV seriál)

TV pořady

2014 Ústav duchů (TV pořad)
2012 Sígři ve výslužbě: Made in USA (TV pořad)
2008 Mezinárodní lovci přízraků (TV pořad)
2005 Špinavé práce (TV pořad)
2004 Lovci přízraků (TV pořad)
2003 Vítejte doma! (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2010 Touch Wood

TV pořady

2008 Mezinárodní lovci přízraků (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2010 Touch Wood
2003 Truth and Dare

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace