Reklama

Reklama

Špinavé práce

(pořad)
  • Česko Špinavá práce (více)

Obsahy(1)

Napadlo vás někdy, zkusit si opravdu špinavou práci? Zkusit si brodit se po kolena ve věcech, kterých se štítíte, ve věcech, které si hnusíte, nebo třeba ve věcech, o kterých jste ani neslyšeli? A když už vás napadlo, že takovouto práci budete dělat, nenapadlo vás, si za zdokumentování vaší nechutné činnosti, vyinkasovat těžkej balík? Jak se zdá Mika to napadlo. Jako naprostý zelenáč se pouští do těch nejšpinavějších prací, jaké Amerika nabízí. Co dodat? Snad jen jednu z nejčastějších seriových hlášek : Fuj! (Sidmar)

(více)

Recenze (93)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Některé profese jsou docela zajímavé. Některé více špinavé, některé méně. Dá se předpokládat, že pro kamery je to poněkud přikrášleno, aby to vypadalo ještě hůř, než ve skutečnosti je, to je třeba brát s nadhledem. Ovšem s tímhle pořadem člověk získá o různých profesích všeobecný přehled a ač jsem zatím viděl jen několik dílů, zdá se mi, že kvalita pořadu stoupá vzhůru, takže budu sledovat pravidelně. ()

Socom 

všechny recenze uživatele

Môj obľúbený TV seriál s nenapodobiteľnými hláškami Mika Rowa.Videl som strašne moc dielov tohto seriálu na Discovery a nikdy som sa nenudil. Nieje na ujmu ukázať podaktorým ľuďom, čím sa niektorí ľudia musia živiť, aby naša spoločnosť ako taká mohla fungovať. Všetkým, ktorý takúto prácu vykonávajú..klobúk dole.10/10 ()

Reklama

Rangifer 

všechny recenze uživatele

Baví mě to, je to zajímavé, poučné a Mike Rowe jako moderátor je zábavný. Pokud vás zajímá, jak se sklízí brusinky, jak se čistí kanály, vepříny, nebo co jsou to sliznatky a jak se loví a zároveň jste milovníci řádného eklháftu a dalších hnusáren, tenhle pořad zaujme i vás. I když ty hnusy nejsou v každém díle, což je trochu na škodu. Čím odpornější díl, tím lepší. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Vtipný i poučný reality dokument. Nebýt tam ta vložka, že se něco seriózního dozvím, tak by to bylo jen sledování chlapa, jak se brodí v hovnech. Ze začátku mi celkem vadilo, že je tam hromada prací, která v ČR nejsou, ale to mi vynahradila Těžká dřina. Na jednu stranu je dobré, že Mike dělá i taková "exotická" povolaní, ale na druhou stranu, když se tím živí Američané, které bych spočítal na prstech jedné ruky, tak mi přijde představení jejich práce vcelku zbytečné. Moderátor je zábavný a dabing mi přijde dobrý, i když v originálu má Mike o mnoho hrubší hlas než Otakar Brousek ml. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Už to bude z mé strany obehraná písnička, ale přece - kdy už někoho v Česku napadne zkusit točit věci do televize stejně, jako to dělají v USA (nebo kdekoliv jinde, na západ od nás). Malý, autorský štáb. Dobře vybraný moderátor. A hlavně scénář, tak pečlivě napsaný, že každé slovo vás dostane do kolen! Hlavně poslední dvě jsou největší devizou Dirty Jobs. Moc bych si přál, abych se něčeho takového dočkat taky u nás. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Několik z nejsmrdutějších míst, kde Mike pracoval, je vepřín, továrna na recyklaci ryb, jeskyně se 40 miliony netopýrů, kompost na krocaní farmě nebo dodávka sbírající přejetá zvířata ze silnic. (konvax)
  • Pořad byl třikrát nominován na cenu Emmy pro nejlepší reality program. (konvax)
  • Mike Rowe často tvrdil, že táto relácia by bez neustáleho posielania nápadov od divákov nefungovala, avšak už pred začatím si spravil dlhý zoznam pracovných miest, ktoré by stačili na prvé tri série. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama