foto

Nacumi Janase

  • nar. 10.5.1971 (49 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Grisaia no meikjú: Caprice no maju 0 (TV film)
Lovely x Cation The Animation
2012 Namanaka hjakupásento!
2009 15 bišódžo hjórjúki
Binkan athlete
Makai tenši Djibril 3
2007 Makai tenši Djibril: Episode 2
Megaču! The Animation
2006 _summer
2005 After Class Lesson
Futago no haha seihonnó
2004 Haru no ashioto The Movie: Ōrin dakkan
Makai tenši Djibril
2003 Angel Core: Tenšitači no sumika
2001 Hanaukjó Maid tai
Hooligan
2000 First Kiss Story

TV seriály

2015 Grisaia no rakuen (TV seriál)
2014 Grisaia no kadžicu (TV seriál)
2013 Little Busters! Refrain (TV seriál)
Little Busters (E13)
Onegaigoto hitocu (E12)
Sekai no owari (E11)
další epizody (10)
2012 Little Busters! (TV seriál)
Saikó no nakamatači (E26)
Saigo no hitori (E25)
Suzu-čan ga šiawase nara wataši mo šiawase da kara (E24)
další epizody (23)
2011 Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
2010 Šin Koihime musó: Otome tairan (TV seriál)
2008 D.C.II S.S.: Da Capo II Second Season (TV seriál)
Koihime musó (TV seriál)
ef - a tale of melodies. (TV seriál)
2007 D.C. II: Da Capo II (TV seriál)
ef - a tale of memories. (TV seriál)
2006 Soul Link (TV seriál)
2005 Lamune (TV seriál)
2001 Hanaukjó Maid tai (TV seriál)
1998 Saint Luminous džogakuin (TV seriál)
1996 Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
1995 Romeo no aoi sora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky