foto

Jochen S. Franken

  • nar. 31.12.1967 (51 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise auf die Kykladen (TV film)
Rosamunde Pilcher - Morgens stürmisch, abends Liebe (TV film)
2018 Loď snů: Havaj (TV film)
Rosamunde Pilcher - Geerbtes Glück (TV film)
Rosamunde Pilcher - Wo dein Herz wohnt (TV film)
2017 Loď snů: Kuba (TV film)
2016 Rosamunde Pilcher: Anděl strážný (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Nečekaná láska (TV film)
2012 Loď snů - Bali (TV film)
Loď snů: Singapur (TV film)
2011 Loď snů - Bora Bora (TV film)
2010 Loď snů - Indiánské léto (TV film)
The Final Fax
2009 Loď snů - Emiráty (TV film)
2001 Lotto-Liebe (TV film)
1986 Das Traumschiff - Bali (TV film)

TV seriály

2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Von Vätern, Söhnen und Töchtern (S12E36)
Liebe ist (k)ein Zufall (S12E22)
Schuld (S12E10)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Schreckliche Gewissheit (S11E17)
Wie man sich bettet … (S11E03)
2007 Plavba snů (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ganze Kerle (S10E28)
So fern und doch so nah (S10E09)
Falsche Ziele (S09E42)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf eigenes Risiko (S09E30)
Die Waffen der Frauen (S09E18)
Am Scheideweg (S09E04)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Am seidenen Faden (S08E24)
Herbststurm (S08E07)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Teufelskreis (S07E33)
Die Reifeprüfung (S07E21)
Um jeden Preis (S07E02)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky