foto

Cheryl Shepard

  • nar. 5.2.1966 (53 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Prokletý ráj (TV film)
2008 Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
2003 Hledám impotentního muže
2001 Ein Vater zum Verlieben (TV film)

TV seriály

2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Noch einmal von vorne (S19E07)
Vergiss mein nicht (S19E06)
2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Blindflug (S18E11)
Heureka! (S18E10)
Schutzengel (S18E09)
další epizody (5)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mit einem Paukenschlag (S17E41)
Kurswechsel (S17E40)
Mein Leben (S17E38)
další epizody (11)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Einsichten (S16E37)
Wünsche (S16E33)
In der Zwickmühle (S16E32)
další epizody (26)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Morgen, Kinder, wird’s was geben (S15E42)
Kurzschlussreaktion (S15E41)
Beim zweiten Anlauf (S15E39)
další epizody (25)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Wer einmal lügt … (S14E38)
Erwachen (S14E37)
další epizody (25)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsgaben (S13E42)
Vier in einem Boot (S13E41)
Liebesbekenntnisse (S13E40)
další epizody (34)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Die Kraft des Willens (S12E40)
Wenn eine Tür zufällt (S12E35)
další epizody (34)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Tragende Rolle (S11E41)
Süßes Leben (S11E40)
Die richtige Intuition (S11E39)
další epizody (33)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
In frohem Jubel (S10E42)
Auf der Flucht (S10E36)
další epizody (27)
2006 Červené růže (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Eine zweite Chance (S09E39)
Starke Söhne (S09E38)
další epizody (36)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Mann gegen Mann (S08E40)
další epizody (29)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebeslügen (S07E39)
Recht auf Leben (S07E38)
Die Kraft der Liebe (S07E37)
další epizody (26)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
Zurück ins Leben (S06E40)
další epizody (16)
2002 Sternenfänger (TV seriál)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál) - herec, a.z.
1995 Schwurgericht (TV seriál)

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2013 Inka! (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1997 Tietjen und Bommes (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky