foto

Charlie Callas

  • nar. 20.12.1927
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 27.1.2011 (83 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Horrorween
2002 Errors, Freaks & Oddities
1995 Drákuloviny
Vampire Vixens from Venus
1987 Amazonky na Měsíci
1984 Gallavants
1983 Hysterical
1982 Rooster (TV film)
1981 Bungle Abbey (TV film)
Christmas at Sea World (TV film)
History of the World: Part I
1978 Carpenters... Space Encounters, The (TV film)
1977 Drak Elliot
Závrať naruby
1976 Němý film
1967 The Big Mouth

TV seriály

1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1995 A.J.'s Time Travelers (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Ren a Stimpy (TV seriál)
1987 D.C. Follies (TV seriál)
Dom DeLuise Show, The (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Legends of the Superheroes (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Cos (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1972 The Snoop Sisters (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)

TV pořady

2008 Larry the Cable Guy's Star-Studded Christmas Extravaganza (TV pořad)
2007 Larry the Cable Guy's Christmas Spectacular (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1972 ABC Comedy Hour, The (TV pořad)
Half the George Kirby Comedy Hour (TV pořad)
1970 Flip (TV pořad)
Klowns, The (TV pořad)
Kraft Music Hall Presents: The Des O'Connor Show (TV pořad)
Real Tom Kennedy Show, The (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
Jimmy Durante Presents the Lennon Sisters (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
The Movie Game (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 That Regis Philbin Show (TV pořad)
The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Jimmy Dean Show (TV pořad)
1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace