Reklama

Reklama

The Fall Guy

(seriál)
USA, (1981–1986), 92 h 10 min (Minutáž: 48–98 min)

Tvůrci:

Glen A. Larson

Hrají:

Lee Majors, Douglas Barr, Heather Thomas, Markie Post, Jo Ann Pflug, William Bryant, Ben Cooper, Terry Kiser, Doug McClure, Robert Donner, André the Giant (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Hrdinou série je Colt Seavers (Lee Majors), který pracuje jako kaskadér v Hollywoodu. Přitom si přivydělává jako lovec odměn. Hledá totiž zločince a uprchlíky. Ve svém druhém zaměstnání využívá znalostí náročné práce kaskadéra. Spolu s ním pracuje také jeho bratranec – začínající kaskadér Howie Munson (Douglas Barr), a jeho asistentka Jody Banksová (Heather Thomasová).
Populární seriál osmdesátých let, na německých stanicích známý pod názvem Ein Colt für alle Fälle (Colt pro všechny případy). Ve vedlejších rolích se mihlo mnoho známých hollywoodských celebrit. (hemir)

(více)

Recenze (9)

anderson 

všechny recenze uživatele

Televízna séria o kaskadérovi, ktorý kvôli nedostatku práce v Hollywoode, začne "melouchařit" ako lovec ľudí (čosi ako ODPADLÍK). V hlavnej úlohe u nás nedocenený LEE MAJORS (zaujímalo by ma koľko ľudí ho spoznalo v reklame na HONDU, ktorá prebehla aj našimi obrazovkami). Pod názvom KOLT PRE VŠETKY PRÍPADY to na ORF bežalo v 80 - tych rokoch. OPENING THEME (8.1.2007) ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

Seriály vysílané koncem 80. a počátkem 90. let jsou pro většinu lidí kultem a krystalickou nostalgií a "Kaskadér Kolt", jak jsme si ho s klukama překřtili, nebyl výjimkou. Jako většina jsme ho sledovali na německé ZDF či ARD a nerozumněli mu ani slovo. Ale žili jsme z toho stejně celý další týden a hráli si na všechny ty jeho kaskadérské kousky a představovali si, že jsme stejný drsňák s obřím teréňákem, který dokáže rozdávat tvrdé rány pěstí a chytá zločince. A když jsem asi po 30 letech konečně znovu uslyšel a uviděl úvodní znělku seriálu, málem mi ukápla slza dojetí. Vůbec se nedivím, že Marge Simpsonová tajně snila o Lee Majorsovi... ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Podobne ako mnoho tunajších užívateľov som Coltove dobrodružstvá sledoval na nemeckej káblovke niekedy v prvej polovici 90. rokov. Dnes by som už o seriál tohto formátu sotva zakopol, vtedy však bola iná doba a doslova sme hltali všetku televíznu produkciu, ktorá k nám po páde totalitného režimu začala prúdiť zo západu. Soundtrack k tomuto seriálu bol ale fakt chytľavý a občas si ho v hlave pohmkávam dodnes, nuž a samotný Colt Seavers bol sympatický drsný týpek, ktorý jazdil na v tej dobe frajerskom pick-upe a síce veľa rán rozdal, no nemalý počet ich od kdejakých živlov aj zinkasoval... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální seriál se skvělou úvodní znělkou. Díky německým televizím pro mnoho lidí kult jejich dětství. Včetně mě. Vždycky si pamatuju, že když běžel v televizi díl, druhej den se to mezi klukama nadšeně rozebíralo. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

V 1991keď nám namontovali káblovku tak "Colt pre všetky prípady" na Pro7 v nemeckom zneni bol u nás doma iný hit :-D ()

Galerie (101)

Související novinky

Kaskadér dorazí o něco později

Kaskadér dorazí o něco později

15.11.2023

A máme tu další následek nedávno skončené herecké stávky. Studio Universal Pictures je nuceno o dva měsíce odložit svůj nadcházející hvězdně obsazený snímek pod názvem Kaskadér s Ryanem Goslingem v… (více)

Reklama

Reklama