foto

Jack Bernardi

  • nar. 18.2.1909
    New York City, New York, USA
  • zem. 23.3.1994 (85 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Agentkou proti své vůli (TV film)
1987 Dutch Treat
1982 Připoutejte se, prosím! 2
1980 The Gong Show Movie
1978 Velká středa
1977 Ring of Passion (TV film)
1976 Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1975 Sbohem buď, lásko má
Sheila Levine Is Dead and Living in New York
Šampón
1974 Foxy Brownová
Willie Dynamite
1973 Group Marriage
Miracle on 34th Street (TV film)
1972 Get to Know Your Rabbit
Man on a String (TV film)
1971 Steagle, The
1970 But I Don't Want to Get Married! (TV film)
1967 Gunn
It's a Bikini World
1966 Divocí andělé
1965 Beach Ball
McHale's Navy Joins the Air Force
1961 Ada
1951 Stop That Cab

TV seriály

1986 Joe Bash (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1973 Shaft (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
1969 The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1950 The Bigelow Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace