foto

Arťom Bašenin

  • nar. 9.8.2005 (15 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Podolskije kursanty
Ponajechali
2018 So dna veršiny
Tak už konečně chcípni, táto
2017 Kuchňa. Posledňaja bitva
Poslední bohatýr
2015 Hřiště
Priličnyje ljudi
2014 Mamy 3
2013 Berega (TV film)

TV seriály

2019 Kassirši (TV seriál)
2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2017 Četvjortaja smena (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
2015 Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Koroleva na zakaz (S03E34)
2014 Semejnyj bizněs (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2011 Univer. Novaja obščaga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky