foto

Dino Stamatopoulos

  • nar. 14.12.1964 (55 let)
    Norridge, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Breathing Room

TV seriály

2017 Zviřátka (TV seriál)
Humans. (S02E05)
2015 W/ Bob and David (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Moderní špionáž (S06E11)
2014 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do umění sendviče (S05E13)
Zachraňte Greendale (S05E12)
Úvod do vývoje aplikací (S05E08)
další epizody (5)
2013 High School USA! (TV seriál)
2012 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do konečnosti (S03E22)
Kurz není k dispozici (S03E18)
Základy vlčí urologie (S03E17)
další epizody (5)
2011 Zpátky do školy (TV seriál)
Regionální vánoční hudba (S03E10)
Natáčení dokumentu: Návrat (S03E08)
Úvod do biologie (S03E01)
další epizody (8)
2010 Mary Shelley's Frankenhole (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Aerodynamika pohlaví (S02E07)
Epidemiologie (S02E06)
Mesiášské mýty a starověké národy (S02E05)
další epizody (15)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Ekologie (S01E10)
Úvod do statistiky (S01E07)
Trestní právo pro pokročilé (S01E05)
další epizody (5)
2007 Drinky Crow Show, The (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
2005 Moral Orel (TV seriál)
2000 TV Funhouse (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Anomalisa

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 The Jack and Triumph Show (TV seriál)
W/ Bob and David (TV seriál)
2014 Zpátky do školy (TV seriál)
Jeffův narozeninový sen (S05E11)
2013 High School USA! (TV seriál)
2010 Mary Shelley's Frankenhole (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Abedovy nezvladatelné Vánoce (S02E11)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
2006 Lucky Louie (TV seriál)
Kontrola (E05)
2005 Moral Orel (TV seriál)

TV pořady

1998 Mr. Show and the Incredible, Fantastical News Report (TV pořad)
1996 Dana Carvey Show, The (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 High School USA! (TV seriál)
2010 Mary Shelley's Frankenhole (TV seriál)
2008 Moral Orel (TV seriál)
Honor (S03E13)
Nesting (S03E12)
Sacrifice (S03E11)
další epizody (13)
2007 Moral Orel (TV seriál)
Nature, Pt. 2 (S02E20)
Nature, Pt. 1 (S02E19)
Orel's Movie Premiere (S02E18)
další epizody (14)
2006 Moral Orel (TV seriál)
God's Blunders (S02E06)
Offensiveness (S02E05)
Elemental Orel (S02E04)
další epizody (15)
2005 Moral Orel (TV seriál)
The Best Christmas Ever! (S01E01)

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Moral Orel (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Dana Carvey Show, The (TV pořad)
1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky