Reklama

Reklama

Epizody(13)

Sitcomy tvoří páteř každého komerčního televizního vysílání, ale takový, jako je tento, jste ještě neviděli. Komediálním seriálem Lucky Louie dobyla HBO nové území. Je svěží, zábavný, opravdu dospělácký a vypráví o mladém páru, který se pere s problémy v manželství i rodičovství.
Držitel ceny Emmy Louis C.K. hraje Louie, který pracuje na zkrácený úvazek jako mechanik, ale většinu času tráví doma a stará se o čtyřletou dcerku Lucy. Skutečnou živitelkou rodiny je jeho žena Kim, která pracuje na plný úvazek jako ošetřovatelka. Toto netradiční uspořádání může být občas ožehavé, ale manželé je vždycky ustojí, protože se pořád milují - a také nemají na vybranou.
Nejlepšími přáteli Louie a Kim jsou manželé Mike a Tina, kteří vedou záviděníhodný prostý život s kupou dětí ze současného i předchozích manželství. Naproti bydlí afro-americký pár Walter a Ellen s dcerou Lisou, s nimiž se Louie snaží pěstovat přátelské vztahy. A dále v domě žije i Kimin excentrický bratr Jerry s utajovanou minulostí, který si vydělává na živobytí pochybným způsobem.
Seriál, který je prvním sitcomem HBO realizovaným vícekamerovým systémem, se natáčel před živým publikem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (279)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Asi jsem spíš na klasický podsaditý sitcomy, kde hlavní důraz je kladen na mládí. Přátelé, Himym a tak podobně. Lucky Louie totiž začíná s jedním dítětem na krku, s počáteční manželskou krizí, s chlapy, co sedí na lavičce s lahváčem a s černochy, kteří vyplňují mezeru rasismu. K takovému stádiu jsem asi ještě nedorostl. Zatím. Určitě tenhle seriál má ale hromadu nápadů a vůbec mi nevadí způsob humoru, kterej je spíš chlapskýho ražení, než jakéhokoliv jinýho. V rámci sitcomů pro mě ale průměr. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Naprosta parada, co dil, to pecka! Louie a jeho kamaradi jsou tri naproste hovada, co se poflakuji od niceho k nicemu a se sprostotou sobe vlastni hazou jedno zivotni moudro za druhym. Hovada, co kdyz musi jit na sezeni anonymnich alkoholiku, strhnou vsechny pritomne aby se na to vysrali, a sli s nimi na panaka. Dale tu mame Louiho zapeklite manzelstvi, cernocha odnaproti, degenskeho brachu jeho zeny a rozmazleneho spratka co ma za dcerku.. sakum prask jde o velice povedeny, pohodovy a buranskym humorem prospikovany serial a ja to miluju. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

tak trochu hovado Louis C.K. v roli regulérního hovada Louieho, který vede naprosto všední a nezajímavý život (práce, jídlo, pivo a manželské či výchovné problémy), ale bere to s maximálně ironickým nadhledem, a právě proto je tento sitcom tak skvěle upřímně a přirozeně vtipný.. P.S.: pokud si úplně netykáte se slovem "píča" (btw dabing je super), budete mít u Lucky Louieho, vzhledem k jeho častému výskytu, možná trochu problém :) ()

spitr 

všechny recenze uživatele

Skvělé, Louis CK je génius pro rozpoutání velmi originální show, která se vám dostane pod nehty a zasviní vám je opravdu příjemným, i když brutálním humorem. HBO jsou blázni, že nepokračovaly v natáčení. Konečně tu byl realistický pohled na svět. A teď už vím, jak reagovat, když vám někdo nepoděkuje za růže… ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Louie je tak trochu jiný tip seriálu, než jsem čekala. Představovala jsem si, že to bude jen další v řadě seriálů, které mě nebudou bavit už jen tím,že se tam vyskytuje oblíbené americké živé publikum. Ale tady mi smích diváků ani nevadí spíše podtrhuje vtipné scény jednotlivých dílů. V pilotu jsem se smála od začátku dokonce např.scéna kdy se malá Lucy ptá otce a ten jí trpělivě odpovídá :-D. Prostě jedna z věcí co člověka něják násilně nenutí myslet na předchozí epizody, nebo se ho nesnaží tolik vtáhnout do děje, ale zaručeně pobaví :-). ()

Galerie (58)

Zajímavosti (7)

  • Přes vysokou sledovanost byl seriál po první sérii ukončen kvůli příliš vulgárnímu obsahu. (boul)
  • První sitcom HBO nahrávaný před živým publikem. (D3VIL)
  • Louis C.K. po škole pracoval jako automechanik, stejně jako jeho postava v seriálu. (boul)

Reklama

Reklama