Reklama

Reklama

Zpátky do školy

(seriál)
Trailer 1
USA, (2009–2015), 41 h 26 min (Minutáž: 22–29 min)

Tvůrci:

Dan Harmon

Hrají:

Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Donald Glover, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Chevy Chase, Ken Jeong, Jim Rash, Shelby Rabara, Twink Caplan (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(110)

Jeff Winger, právník, jehož diplom byl zrušen, musí zpět do školy, konkrétně na veřejnou vysokou školu v Greendale. Stává se členem studijní skupiny, do které také patří Pierce, sexista důchodového věku, Britta, mladá atraktivní žena s nízkým sebevědomím, Shirley, čerstvě rozvedená afroameričanka, Abed, závislák na popkultuře, Annie, mladá perfekcionistka a Troy, bývalá středoškolská fotbalová hvězda. Co taková skupina dokáže předvést, se brzy uvidí. (TV Nova)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (539)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Všechny ostatní comy mi můžou rovnou teď a bez zbytečných průtahů leda tak vylézt na hrb (který si zatím velmi úspěšně pěstuji). Momentálně taky jediný pořad, kde mohu ukojit svou touhu po parodiích, které již dlouhá léta prožívají takzvaný průjem, nebo ho prožívají jejich tvůrci. Ultimátní komentář popkultury, i přes občasné slabší zápletky, dialogy a hlášky po třech sezonách stále na vrcholu. Nejlepší postava - nafukující se jablko. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Osvěžující komedie schopná najít si nový úhel pohledu jak na školní prostředí, tak i na samotný styl humoru - popkulturní narážky, filmové parodie, jistá nadsazenost (místy až jemná předimenzovanost), ale přitom zachování reálnosti/realističnosti point a atmosféry. Postavy jsou zajímavé, různorodé, dost sympatické, ale zase ne dokonale vybalancované, Troy a Shirley toho nemají tolik, co nabídnout, naopak Pierce není nikdy dost a trochu mě mrzí, jak postupem času ubylo chemie mezi charaktery (Jeff/Britta) - ale to už je jen důsledkem toho, že seriál se zkrátka nechce zaměřovat na romantiku... Abych to shrnul, oceňuji zdravou dávku trhlosti, stále nové nápady, vyrovnanou kvalitu mezi prvními 3 sériemi. 8/10 Série 4-6 s přimhouřenýma očima 7/10 ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tento seriál aj ako snehová guľa, ktorú niekto pustil dole kopcom. Na začiatku nevytvára žiaden zásadný dojem. Čím sa však viac a viac blíži k záveru jazdy s názvom Prvá séria, tak naberá na obrátkach, kvalite a predovšetkým vtipnosti. Začnú sa objavovať momenty ako je Batman, Valentín, Pool v trenkách, Abedova upírská verzia, kuracie prsty, paintball. A kto tu vlastne účinkuje? To Vám najlepšie povie Pierce: „Troy, Já, Jeff, Rainman, malé prsa, stredné prsa a černé prsa.“ Na záver už len dodávam, že Britta je dokonalý príklad netuctovej tuctovky s najlepšími čelovými vráskami v brandži. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

První série se ještě byla dosti relativně dosti klasický sitcom, ovšem ta proměna (experimentování) v druhé řadě seriál definitivně posunula na jeden z nejzajímavějších US sitcomů posledních let. Nejzajímavější epizody: 1x23 - Modern Warfare 2x14 - Advanced Dungeons & Dragons 2x23 - A Fistful of Paintballs/2x24 - For a Few Paintballs More ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Jj, super seriál, ktery me moc baví. Na takovou vejsku bych chodila moc ráda, takhle moje college experience rozhodne nevypadala. Jedine obrovské minus, ale opravdu obrovske, gigantické mínus je postava Pierce, kterou z celého srdce nenávidím. Chevy Chase je snad nejnesympatictejsi herec na světě a jeho serialova postava je odporna. Skoda, že tam vubec je nebo ze se jako idiot Chevy Chase nezachoval mnohem dřív nez behem 4 sezony. Škoda.. ()

Galerie (2 042)

Zajímavosti (199)

  • Dan Harmon chcel pôvodne pre rolu Annie nejakú ázijskú alebo latino herečku, no nakoniec obsadil do tejto role Alison Brie. Neskôr však vytvoril postavu Annie Kim (aziatka Annie), ktorú hrala Irene Choi, aby sa aspoň sčasti priklonil k jeho pôvodnej myšlienke. (David_SVK)
  • Na 41. NAACP Image Awards byl Justin Lin nominován za díl "Úvod do statistiky" na cenu v kategorii výjimečné režírování komediálního seriálu. (MikeCool)
  • Donald Glover (Troy) pri jednom interview povedal, že pre záverečný diel prvej série (1x25) bolo pečených v skutočnosti až 8 obrích sušienok. (David_SVK)

Související novinky

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

07.05.2023

Stávka scenáristů je momentálně v plném proudu. O tom, proč a za jakých okolností vznikla, jsme vás informovali před pár dny, nyní už ale navíc známe i prvních několik obětí této nepříjemné situace.… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Donald Glover si zahraje mladého Landa

Donald Glover si zahraje mladého Landa

22.10.2016

Letos v prosinci nás čeká Rogue One, první hraný spin-off Star Wars, a v květnu 2018 z hlavní ságy vybočíme znovu. Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street, Lego příběh) chystají sólový film s mladým… (více)

Reklama

Reklama