foto

Yaman Tarcan

  • nar. 1959
    Istanbul, Mediterranean Region, Turecko
  • zem. 2.5.2009
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Mlhavá noc
İstiklal: Şahin Bey (TV film)
İstiklal: Şehit Kamil (TV film)
2006 Çinliler geliyor
2005 Kin ve Gül (TV film)
Kıyamet (TV film)
2004 Mustafa Hakkında Herşey
2003 Asmali konak: Hayat
1998 Hoşçakal Yarın
1997 Işıklar sönmesin
1996 Deniz Bekliyordu (TV film)
1994 Dam Üstünde Saksağan (TV film)
1993 Arayış: Abdullah-ı Tercüman Hz. (TV film)
Behlül-i Dana Hz. (TV film)
Gecem Ve Gündüzüm
1992 Adada Son Gece
1991 Ah Gardaşım
1990 Aşkın Kesişme Noktası
Benim Sinemalarım
Bir İçim Su
Ölürayak
1989 Ayaz Geceler
1988 El Kapıları
Gömlek
Yedi Uyuyanlar
1987 Kadının Adı Yok
Yasemin

TV seriály

2008 İyilik Kervanı (TV seriál)
2007 Kader (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
Köprü (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
Hırsız Polis (TV seriál)
Naciye'yi Kim Sevmez (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)
Sil Baştan (TV seriál)
2003 Estağfurullah Yokuşu (TV seriál)
2002 Asmalı Konak (TV seriál)
Emanet (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
İmparator (TV seriál)
1999 Kurt Kapanı (TV seriál)
1997 Şaban ile Şirin (TV seriál)
1996 Feride (TV seriál)
1995 Fırtınalar (TV seriál)
1994 Kurtuluş (TV seriál)
1993 Hastane (TV seriál)
Kederli Yıllar (TV seriál)
Yazlıkçılar (TV seriál)
Şaban Askerde (TV seriál)
1992 Mahallenin Muhtarları (TV seriál)
Saygılar Bizden (TV seriál)
1991 Köroğlu (TV seriál)
1989 İz Peşinde (TV seriál)
Şeytanın Kurbanları (TV seriál)
1988 Serçeler Göç Etmez (TV seriál)
1987 Belene (TV seriál)

Dokumentární

1990 Dört Mevsim İstanbul: İstanbul Bir Kavgadır (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky