foto

Cyrill Berndt

  • nar. 8.9.1965 (54 let)
    Kassel, Hessen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Sommer nach dem Abitur (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Wendemanöver (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Feindbild (TV film)
Stankowskis Millionen (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
2007 Polizeiruf 110 - Jenseits (TV film)
2004 Asyl (studentský film)
1999 Bis zum Horizont und weiter
1996 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (TV film)

TV seriály

2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky