foto

Gene Tyburn

  • nar. 4.5.1937 (83 let)
    Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Something So Right (TV film)
1981 The Star Maker (TV film)
1979 Silent Victory: The Kitty O'Neil Story (TV film)
1977 Horská dráha
1976 Krvavá plavba
1975 Eric (TV film)
1974 Cry Panic (TV film)
It's Good to Be Alive (TV film)
1971 Brother John
Reincarnate, The

TV seriály

1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Young Maverick (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Flying High (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
Man Out of Time (E05)
The Innocent (E04)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 Lincoln (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Boy Who Predicted Earthquakes / Miss Lovecraft Sent Me / The Hand of Borgus Weems / Phantom of What Opera? (S02E01)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Mona McCluskey (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
The Mice (S01E15)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky