foto

Ulf Dieter Kusdas

  • nar. 23.5.1940 (79 let)
    Villach, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Nebe padá
1999 Vacanze di Natale 2000
1997 Eine fast perfekte Scheidung
Wald, Der (TV film)
1996 A spasso nel tempo
Ein fast perfekter Seitensprung
1989 Eis
1988 Doktor Ignác Semmelweis (TV film)
Spätes Glück nicht ausgeschlossen (TV film)
1987 '38
1985 Morgengrauen (TV film)
1983 Kottan ermittelt - Hausbesuche (TV film)
Waldbauernbub, Der (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1980 Kottan ermittelt - Räuber und Gendarm (TV film)
1978 Hofnarr sucht Hof (TV film)
Monique, mein heißer Schoß
1977 Der Zauberlehrling

TV seriály

1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Diese Drombuschs (TV seriál)
Waldheimat (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky