foto

Felix Franchy

  • nar. 15.4.1940 (79 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Tatort – Fahrerflucht (TV film)
1984 Kottan ermittelt - Genie und Zufall (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1980 Der Mustergatte (divadelní záznam)
1975 Jorden runt med Fanny Hill
Justine och Juliette
Tatort - Als gestohlen gemeldet (TV film)
Verbrechen nach Schulschluß
1974 Schulmädchen-Report 7: Doch das Herz muß dabei sein
Verurteilt 1910 (TV film)
1973 Schlüsselloch-Report
Schulmädchen-Report 6: Was Eltern gern vertuschen möchten
1972 Die Klosterschülerinnen
Krankenschwestern-Report
Lehrmädchen-Report
Massagesalon der jungen Mädchen
1971 Hausfrauen-Report 1: Unglaublich, aber wahr
Hausfrauen-Report 2
Schüler-Report
1969 Das Trauerspiel von Julius Caesar (TV film)
Ende eines Leichtgewichts (TV film)
Helga und die Männer - Die sexuelle Revolution
1968 Engel der Sünde
Helga und Michael
Zieh dich aus, Puppe
1967 Kurzer Prozeß (TV film)
1965 Die Gigerln von Wien (divadelní záznam)
1964 Das Pferd (TV film)

TV seriály

1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Vom Glück verfolgt (TV seriál)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
Notarztwagen 7 (TV seriál)
1974 Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Die Perle - Aus dem Tagebuch einer Hausgehilfin (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky